SPORTFISKE


Min lärarbakgrund har inspirerat mig att lära unga och gamla att fiska genom att fiska med ungdomar i min skola, skriva pedagogiska böcker om fiske och vara fiskeguide. Fiskeintresset är på uppgång och kan man på ett trevligt sätt lära sig de knep som leder till hugg är det en stor fördel. Det kan skapa ett livslångt intresse för aktiviteter utomhus.


FISKEBÖCKER (TRYCKTA)

 • Nu hugger gäddan fakta om gäddans huggtider för bättre fångst!  med Christer Svensson. En sensationell bok där vi avslöjar när gäddan äter och hugger. Hur anpassar jag mitt gäddfiske när jag vet detta? Slutsåld i papper. Finns nu i e-boksformat i böckerna Gäddans huggtider och Gäddfiske i serien Natur-Fiske. (se nedan)


 • Gösfiske fakta och fisketips. En måste-bok för den som fiskar gös eller vill lära sig den konsten. Gösens huggtider avslöjas och många metoder presenteras. Finns som  tryckt bok. Innehållet hittas även i e-böckerna Gösens huggtider, Gösfiske och Gös i mörker


 • Spännande metoder för gädda, gös och abborre En av metoderna i boken är vertikalfiske som har revolutionerat sportfisket i landet. Varianter av trolling (abborre, på botten, med jigg) och spinnfiske med jigg presenteras. Tryckt bok. Innehållet finns även i e-böckerna Vertikalfiske och Mer gädd-, gös- och abborrfiske.


  NATUR-FISKE

  Den gedigna fiskekunskap som jag har samlat på mig presenteras nu i femton e-böcker på nio olika språk; svenska, engelska, tyska, polska, spanska, franska, norska, danska och nederländska. De handlar om fiske efter gädda, gös och abborre. Vill du börja fiska eller bli en bättre sportfiskare är detta lösningen. Ladda ner de böcker du är intresserad av. Har du en IPhone öppnar di konen Böcker och säker på mitt namn. Klicka på den bok som intresserar dig. Den hamnar då i Böcker och du betalar med kort. Du läser dem i en mobil, på din surfplatta eller på din datorskärm.  Finns även som ljudböcker på svenska och inom kort på engelska..

  www.natur-fiske.se 


  GÄDDA, GÖS OCH ABBORRE UNDER VATTNET

  För att kunna studera rovfiskens beteende före och under själva hugget har jag filmat under vatten med WaterWolf-kameror under flera år. Gå till vår YouTube-kanal (länk från www.natur-fiske.se) och upplev den action som sker under vattnet. Studera gäddans, gösen och abborrens beteende och se hur olika beten rör sig. Vi publicerar fler filmer eftersom. 


  Köp sedan e-böckerna för att lära dig hur du fångar dessa härliga fiskar.


  FISKEGUIDE OCH SPORTFISKEKURSER

  Jag arbetar som sportfiskeguide året runt i olika vatten runt Växjö. Önskar du lära dig, eller bli bättre på att, fiska gädda, gös eller abborre är du välkommen att kontakta mig. Jag guidar i en bekväm Linder Sportsman Catch och har all utrustning som behövs. Jag arrangerar även fiske för grupper som ett roligt och ovanligt event och kan då ta in fler båtar med kunniga guider. På somrarna arbetar jag även som guide på Getnö - Lake Åsnen Resort.


  Från 2024 ska jag anordna fiskekurser (teori och mycket praktik) baserade på de 15 böckerna. 


  FISKEFÖREDRAG/FISKETRÄFFAR

  Jag har under åren besökt många fiskevårdsområden och spridit kunskap om olika fiskemetoder och beten. Under pandemin har detta varit omöjligt men nu går det bra att boka mig igen. Jag kan visa hur man skaffar e-böckerna, undervattensfilmer, fiskefoton, demonstrera metoder och effektiva redskap och beten. Jag är väl insatt i fiskevårdsområdenas glädjeämnen och svårigheter och kan diskutera detta och även ge råd inför framtiden.   2014j
  VinylLuxe5
  P3220007
  Hugger_0001
  Spännande_0001